Thursday, January 19, 2017

LYNK.MY SCAM - Refuse To Pay / Tak Nak Bayar


AYIE DOT MY ( ayie.my ) dan AYIE DOT NET ( ayie.net ) bukan lagi Publisher kepada Lynk.my. Blog post ini adalah luahan hati kami yang sakit.








Update Jumaat 20/01/2017



Akhir sekali buat Lynk.my .. #silameninggal

p/s : Melayu scam Melayu .. Terbaek !!

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. bukan modal yang kita marahkan. tapi usaha selama sebulan tu tuan hasrul hassan. kalau dikira masa dan tenaga yang dicurahkan tidak di ambil kira macam ni la jadinya. tuan hasrul berapa pula lynk.my bayar untuk cover diorang ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak bayar pun .. sama juga ... saya pun cuba buat duit dengan lynk ni .. setakat ni tak pernah cash-out lagi. Sedih juga kalau ada orang kata scam sbb baru nak mula.

      Pasal link download tu, memang saya tanya pada mereka sendiri, mereka kata tak boleh, jadi saya pun panjangkanlah pada tuan .. bukan nak bekap pun.

      Kalau nak, saya leh bagi print screen income yang ada dalam akaun lynk tu .. sedih sangat.

      Delete
  3. ramai tak dapat byaran lynk dah tutup sementara

    ReplyDelete