Wednesday, December 21, 2016

Terjebak Pulak Dah!! Terpaksa Main-main dengan Ruby ..

Inilah bahana pakai opensource punya OS, terpaksa menjebakkan diri.. dah banyak kali jadi dah tapi aku pasrah je.

Aku punya requirement senang je kali ni. Aku nak satu widget kat desktop Ubuntu ni, Widget Google Analytics.

Sebab apa? Aku dah menyampah bukak Google Analytics kat firefox, memory hogging tahap cipan! Google Chrome takyah cite la lagi hampa gas.


Yang sebenarnye aku dah menyampah nak belajar language baru nih. Cukup la dengan bahsa melayu dan english. 

Binary punya language ni aku nak letak tepi dah tapi harammmm.... tak dapat jugak.

Menci menci menci!!!

0 comments:

Post a Comment